SØK gjentar suksessen med våre populære bussturer for ukrainske flyktningfamilier med barn og inviterer til en ny, spennende heldags busstur til dyrenes rike denne gangen i Langedrag, Telemark: Vi skal besøke gauper, ulver, elger, reinsdyr og rever i deres naturlige habitat, se hvordan de fores, hvordan de lever og oppfører seg. Guiden vår der snakker også russisk i tillegg til norsk da hun kommer fra Latvia, så det blir fullt mulig å følge nøye med på alle aktivitetene. Men best av alt blir selveste hundekjøringen med hundespann som vi har kjøpt for alle!! Videre byr vi på den varme, noe spennende, tradisjonsrike norske rømmegrøten med saft til lunsj og en mengde gode minner fra de dype dalene i nærheten av Langedrag som er et av Norges turistmagneter. Meld deg snarest på adressen på plakaten- disse turene er kjempe populære! Det er maks. 1 voksen pr. barn. Vi i SØK og polonia.no og lithuania.no ønsker å bringe litt glede til de mange barn som opplever krigen i deres hjemland Ukraina slik at de kan glemme for en kort stund de forferdelige grusomhetene de har vært vitner til. Alle barn fortjener å ha en trygg, ubekymret barndom. Vi håper alle barna med sine foresatte vil ha gode minner fra turen, takket være støtte fra IMDI og SØK for Ukraina-prosjektet. Vel møtt!