FREDAG 23.JUNI –  LØRDAG 24. JUNI

I mange Europeiske land regnes det som lykkebringende å se bregner blomstre. Når vi snakker om ST. Hansaftens tradisjoner i europeiske land, et bregneblomstjakt var trolig det viktigste og mest kjente ritualet frem til moderne tid. Det ble antatt at når man finner en bregneblomst, blir han klarsynt – han kan høre andres tanker, forstå snakket om fugler, og denne typen evne bringer lykke og flaks.

SØK lekeakademi inviterer alle som bor i Moss kommune – både barn og voksne – 23.-24 juni på ettermiddagen eller kvelden, delta i bregneblomstjakten og vinn en premie: billett for hele familien (2 barn og 2 voksne) til Sarpsborg Badeland https://superland.no/superland/

Prisen vinnes av den som først finner og sender bildet av SØK lekeakademi-bregneblomst til e-post sok.kultursenter@gmail.com.

STED: Moss

TID: 23-24 juni

PÅMELDING: på e-post sok.kultursenter@gmail.com.

ARRANGØR: SØK lekeakademi

GRATIS