Opmøtte Skoggata 48 (Moss)

LØRDAG 18 NOVEMBER  kl.10.00-15.00.

Bli med busstur til Drøbak julebyen. Opmøtte Skoggata 48 (Moss), lørdag 18 november  kl.10.00

Julenissen kommer verken fra Rovaniemi eller Nordpolen – han kommer fra Drøbak! I løpet av de siste årene har julenissen mottatt cirka 250.000 brev til sin postadresse, 1440 Drøbak. Avistegnernes hus ønsker i år velkommen til en spennende utstilling av denne juleposten sendt fra nært og fjernt og historien rundt den. Her får også både store og små muligheten til å poste sitt eget julebrev, stemplet med Postens eneste offisielle Nissestempel. Det kan hende Julenissen også stikker innom Julenissens postkontor i Julehuset. Da er det muligheter å ta bilder av nissen med småungene på fanger.

Julehuset – byr på julestemning året rundt. Det gule, store trehuset på Drøbak torg er Nordens eneste helårs julehus og en attraksjon i seg selv. Her selges all verdens julepynt, fra julekuler og lysestaker til servietter og julemus. Julehuset i Drøbak. Julehuset – Julenissen er fra Drøbak. I dag er Julehuset ved Torget en av, om ikke den største, attraksjonen i Drøbak. Julehuset har fått stor oppmerksomhet i en rekke medier i store deler av verden. Turister kommer i busslaster for å se på nissene og trollene i Julehuset, og et besøk i det gamle bedehuset er som å komme inn i en annen verden

Det er famille busstur for barn, ungdom og deres foreldre. Med et barn kan bare reise en voksne.

STED: fra Skoggata 48 (Moss) kjører buss til Drøbak og tilbake til MOSS kl. 15.00

TID: 18 november kl.10.00-15.00.

HENT GRATIS BUSSBILLETTER PÅ TICKETCO.

https://kultursentersok.ticketco.events/no/nb/e/busstur_til_droebak_julebyen

Det er også mulig å komme uten påmelding, men det kan ikke garanteres ledig plass.

ARRANGØR: SØK lekeakademi

GRATIS